TEGEV'den müzik ve resim kursu

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Sason Öğrenim Birimi Güzel Sanatlar Lisesi Resim ve Müzik Bölümüne çocuk hazırlamaya başladı.

22-02-2016

Okunma: 2008


Hazırlık kursları Sason İlçe Kaymakamı Tekin Dündar’ın desteği ile Sason merkez ve köylerde okuyup resim ve müzik konusunda yetenekli olan çocukları belirleyen resim öğretmeni Melike Kaya ve müzik öğretmeni Fatih Mutlu çalışmalara başladı. İlk etapta İlçe Kaymakamı Tekin Dündar’ın katılımı ile TEGV Sason Öğrenim Biriminde veli toplantısı yapıldı. Veli toplantısında konuşan Kaymakam Dundar, ‘Sason’da yaptıkları çalışmalardan dolayı TEGV ‘i tebrik ediyorum. Çocuklarımızın hepsinde farklı yetenekler var. Önemli olan biz yetişkinler çocuklarımızın yeteneklerini keşfetmelerinde ön ayak olmak ve eğitim öğretim hayatlarında destek olmak. Çocuklarımız için her şeyi yapmaya hazırız’ dedi.

Ayrıca bu sene İstanbul’da düzenlenecek olan 4. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienaline de’ TEGV Sason Öğrenim Birimi 24 Çocuktan oluşan Dillerin Rengi adlı koro ile katılım sağlayacak. Dillerin Rengi çocuk korosu 3 yıl önce kurulmuş, Türkçe, Kürtçe, Arapça, Ermenice ve Lazca şarkılar söylemektedir.

Etiketler : #TEGEV'den   #müzik   #ve   #resim   #kursu   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN