Üniversiteli Öğrencilerden Kızılay ve Belediyeye Teşekkü

Üniversiteli öğrenciler, Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş’un girişimleriyle Batman Belediyesi ve Kızılay işbirliği ile Merkez Kampüs’te öğrencilere Ramazan ayı boyunca ikram edilen iftar yemeği için Kızılay ve Batman Belediyesi’ne teşekkür etti.

30-05-2018

Okunma: 757


Rektör Durmuş’un girişimleriyle Merkez Kampüs bahçesinde belediyenin desteği ile verilen iftar yemeğine öğrenciler yoğun ilgi gösterdiği gözlemlenirken, Batman Üniversitesi, öğrencilerden gelen teşekkürleri, Belediye Başkanı Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ve Kızılay Batman Şube Başkanı Ali Tezdiğ’e teşekkür pankartı asarak iletti.

Günde yüzlerce öğrencilerinin Kampüs alanında iftar açtığını belirten Rektör Durmuş, Öğrencilerinin Ramazan ayında ailelerinden uzakta olmaları nedeniyle sıcak yemek bulmakta zorlandıklarını, Batman Belediyesi ve Kızılay sayesinde öğrencilerinin Ramazan ayında sıcak yemekle iftar açabildiklerini, bu sebeple öğrencilerimize bu imkânı oluşturan Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy’a ve Kızılay Batman Şube Başkanı Ali Tezdiğ’e Üniversitemiz adına teşekkür ettiğini söyledi.

Etiketler : #Üniversiteli   #Öğrencilerden   #Kızılay   #ve   #Belediyeye   #Teşekkü   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN