Vali Ahmet Deniz’in Ramazan Bayramı Mesajı

Sevgili Batmanlı hemşehrilerim, çalışma arkadaşlarım,

13-06-2018

Okunma: 856


Bayramlar, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, toplumsal birlikteliğin pekiştiği, saygı ve hoşgörünün egemen olduğu, iyilik ve güzelliklerin yoğun olarak yaşandığı huzur ikliminde geçirilen günlerdir.
 
Bu günler; birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi ve saygı kültürüyle yardımlaşma ve dayanışmayı sağlar, dargınlık ve ihtilafları giderir, çocuklarımızın manevi havayı idrak etmelerini sağlar.
 
Bayramları, gerçek anlamıyla “bayram” yapan, bu günlerde yaşadığımız manevi duygulardır. Bayramlar, sevgi, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma, adalet duygularımızın harekete geçmesi için en güzel vesilelerdir. Bu özel günler, küslerin barışması, dargınlıkların bitmesi için en güzel fırsatları sunar. Batmanlı hemşerilerimizin bu duygularla, bayram günlerini en iyi şekilde değerlendireceğine inanıyorum.
 
Ramazan Bayramının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık âlemi için birlik, beraberlik ve kardeşlik ile hoşgörü ve barış duygularının daha da güçlenmesine vesile olmasını diliyorum.
 
Bayram sevincinin acıya dönüşmemesi, üzücü haberlerin yürekleri yakmaması için bütün vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymaları, daha dikkatli ve sorumlu davranmalarını temenni ve tavsiye ediyoruz.
 
Bu duygularla, aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, onların kıymetli aileleri ve evlatları başta olmak üzere İlimizde görevli mülki, askeri ve adli erkân ile tüm daire amir ve memurlarının, sivil toplum kuruluş mensuplarının, basın camiasının ve değerli Batmanlı vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını tebrik ediyor. Bayramın milletimiz ve ülkemiz için huzur, barış ve mutluluk vesilesi olmasını temenni ediyorum.

Etiketler : #Vali   #Ahmet   #Deniz’in   #Ramazan   #Bayramı   #Mesajı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN