
Vali Deniz esnaf ziyaretlerinde
Vali Deniz esnaf ziyaretlerinde
26-02-2018
Okunma: 922

Vali Ahmet Deniz, İl Emniyet Müdürü M. Ali Akkaplan ile birlikte gece geç saatlerde, Karşıyaka, Hürriyet, Akyürek, Şafak ve Bahçelievler Mahallerinde vatandaşlarla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.
Vali Ahmet Deniz, İl Emniyet Müdürü M. Ali Akkaplan ile birlikte gece geç saatlerde, Karşıyaka, Hürriyet, Akyürek, Şafak ve Bahçelievler Mahallerinde vatandaşlarla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.
Kahvelerde oturan vatandaşlarla çay içip birlik ve beraberliğimiz konusunda sohbet eden Vali Deniz, “Bizler bin yıldır bu coğrafyada birlik beraberlik içerisinde yaşıyoruz ve yaşamaya devam edeceğiz.”dedi. Her fırsatta “Sigarayı Sen de Bırak” kampanyasına değinen Vali Deniz, sigara kullanan vatandaşlardan sigarayı bırakmalarını istedi.
VATANDAŞIN SORUNLARINI DİNLEDİ
Sigaranın, birçok ölümcül hastalığa yol açtığını, her yıl birçok vatandaşın sigaraya bağlı hastalıklar nedeniyle hayatını kaybettiğini belirten Vali Deniz, geleceğimiz için “Sigarayı Sen de Bırak” dedi. Mahalle sakinleri ile yakından ilgilenen Vali Deniz, vatandaşların sorun ve taleplerinin giderilmesi için ilgili kurumlara talimat verdi.
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler
CENGİZ İMREN SAHNEDE, PETROLSPOR MARŞINI İLK KEZ SESLENDİRECEK
28 TIR ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME GÖNDERİLDİ
KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE TOPLANTISI
ŞAH-MAR’DAN TİMOKLULAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
“BATMAN’IN YÜZYILLIK GELECEĞİNİ PLANLIYORUZ”
BİR ZEHİR TACİRİ DAHA YAKALANDI
İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
TARIM ARAZİLERİNDE HOBİ BAHÇESİ DEVRİ BİTTİ
Makaleler
Hava Durumu
















