
Yapıcıoğlu’dan Nasıroğlu ailesine taziye ziyareti
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu önceki gün hayatını kaybeden iş adamı Necat Nasıroğlu’nun ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
10-01-2018
Okunma: 861

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve beraberindeki heyet, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden hayırsever iş adamı Necat Nasıroğlu’nun taziyesine katıldı.
Taziye ziyaretine HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun yansıra, Genel Başkan Yardımcıları, GİK üyeleri, Batman İl Başkanı ve partililer katıldı.
Taziye için Korik Mahallesi'nde bulunan Diva Salonu’na giden Yapıcıoğlu ve HÜDA PAR heyetini, Nasıroğlu ailesi bireyleri karşıladı.
Merhum Necat Nasıroğlu’na Allah'tan rahmet, ailesi ile yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyen Yapıcıoğlu, daha sonra taziyeden ayrılarak İl Başkanlığına geçti
HASANKEYF’TE VİLLA İMARININ ÖNÜ AÇILDI
ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ’NDEN 1 MİLYON TL KREDİ DESTEĞİ
YÖRESEL LEZZETLER KAPANIŞ PROGRAMI YAPILDI
VALİ CANALP “BATMAN’DA SUÇ AZALIYOR, GÜVEN ARTIYOR”
Vali Canalp’ten Dünya Engelliler Günü mesajı
HASANKEYF MÜZESİ ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR
Hasankeyf’te unutulan lezzet “Nane Şileki” yeniden hayat buldu
ÜCRETSİZ SÜNNET ORGANİZASYON KAYITLARI BAŞLIYOR
Makaleler
Hava Durumu















