
“YENİLENME VE TAZELENME SÜRECİ DEVAM EDİYOR”
AK Parti Beşiri İlçe Başkanı Hasan Okay, teşkilat çalışmalarına ilişkin yaptığı değerlendirmede, partinin her dönemde yenilenmeyi ve tazelenmeyi esas alan dinamik bir yapıya sahip olduğunu belirtti.
16-12-2025
Okunma: 275

Teşkilatlarda görev değişimlerinin doğal ve süreklilik arz eden bir süreç olduğuna dikkat çeken Başkan Okay “AK Parti’de teşkilatlar belirli aralıklarla yenilenir. Bu, partimizin diri kalmasını, sahadaki etkinliğinin artmasını ve hizmet kapasitesinin güçlenmesini sağlar. Beşiri’de de bu anlayışla yeni bir yapılanma sürecini yürütüyoruz” dedi.
Yeni dönemde teşkilat çalışmalarına daha fazla katkı sunacak, sahada aktif olacak kadrolarla yol alacaklarını ifade eden Hasan Okay “Amacımız taze kanla hizmet odaklı siyasetimizi daha ileri taşımaktır. Yenilenme, AK Parti teşkilat kültürünün vazgeçilmez bir parçasıdır” ifadelerini kullandı.
Başkan Okay, AK Parti Beşiri İlçe Teşkilatı’nın birlik ve beraberlik içerisinde, milletle gönül bağını güçlendiren hizmet anlayışıyla çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini vurguladı.
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler
Makaleler
Hava Durumu






NASIROĞLU : "BÜYÜK ÜZÜNTÜ İÇİNDEYİZ"
KUTEVİ'NDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDILAR
RP'DEN ŞEHİR PLANLAMASINDA KAMU YARARI UYARISI
SAADET PARTİSİ'NDEN HAYAT PAHALILIĞI TEPKİSİ
ÇALIŞMALAR EŞ ZAMANLI DEVAM EDİYOR
BATMAN VAKFI MÜTEVELLİ HEYETİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI
SALDİRİYA İLİŞKİN RESMİ AÇIKLAMA










