
YETİMLER İFTAR YEMEĞİNDE BELEDİYENİN KONUĞU OLDU
Batman’da bulunan 500 yetim, Batman Belediyesi tarafından Atatürk Parkı’nda verilen iftarda bir araya geldi.
22-05-2018
Okunma: 897

Atatürk Parkı’nda verilen iftar programında, Hayrat İnsani Yardım Derneği’nin yetimlere yönelik yaptığı etkinlik kapsamında 500 yetim Belediye iftar etkinliğinde bir araya gelerek oruçlarını açtı.
Ramazan ayının 6. gününde, iftar yemeği dağıtım merkezi olan Atatürk Parkı ile her gün farklı bir mahallede kurulan iftar çadırının önceki gün akşamki noktası olan Cudi Mahallesi Salih Özdemir Parkı’nda toplamda 6 bin kişiye iftar yemeği ikram edildi.
Batman Belediyesi’nin Ramazan etkinliklerine katılanlar için Atatürk Parkında farklı noktalara kurulan stantlardan çay, şerbet, dondurma, elmalı şeker, pamuklu şeker ve su ikramlarında bulunuluyor.
HASANKEYF’TE GECE IŞIKLARI TARİHLE BULUŞTU
8 YAPI KONTROLLÜ ŞEKİLDE YIKILDI
HASANKEYF’İN GELECEĞİ İÇİN PROJELER MASAYA YATIRILDI
BATI ÇEVREYOLUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
AYDINKONAK TRAFO MERKEZİ İNCELENDİ
KAÇAK TELEFON VE SİGARALARA EL KONULDU
BATMAN TEKNOKENT’TEN 3 MİLYON DOLARLIK İHRACAT
BAYINDIR’A ALTERNATİF YOLLAR!
Makaleler
Hava Durumu