Çeşitli suçlara karışan 7 şüpheli yakalandı

Batman’da çeşitli suçlara karışan 7 şüpheliden 2'si tutuklanırken 5 şüpheli gözaltına alındı.

05-10-2018

Okunma: 990


Batman’da çeşitli suçlara karışan 7 şüpheliden 2'si tutuklanırken 5 şüpheli gözaltına alındı.

 

Batman'da çeşitli suçlara karışıp araması bulunan 3 şüpheli yakalandı. Öte yandan 2 hırsızlık zanlısı ile aracında gümrük kaçağı sigara yakalanan 2 kişi de gözaltına alındı.

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, çeşitli suçlara karışıp araması bulunan 3 şüpheli operasyonla yakalandığı bildirildi. Şahıslardan 2’si çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine teslim edildiği ifade edildi.

Silahla yağma olayından aranan ve 6 yıl 1 ay cezası bulunan Ş.A. isimli şahsın bulunduğu eve yapılan operasyonla yakalanarak gözaltına alındığı belirtilen açıklamada, şahsın İl Emniyet Müdürlüğünde tamamlanan işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildiği kaydedildi.

Bir diğer olayda, çek ile ilgili karşılıksızdır işlemi yapmasına sebebiyet verme suçundan araması bulunan A.S isimli şahsın evine düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındığı ifade edildi. Şahsın İl Emniyet Müdürlüğünde tamamlanan işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildiği belirtildi.

Bir başka olayda ise bıçakla yaralama olayını gerçekleştirdiği tespit edilen G.A. isimli şüpheli şahsın yapılan çok yönlü araştırmalar sonucunda yakalanarak gözaltına alındığı, şüpheli şahsın İl Emniyet Müdürlüğünde tamamlanan işlemlerinin ardından mevcutlu olarak adli makamlara sevk edildiği bildirildi.

2 hırsızlık zanlısı gözaltına alındı

Batman merkezde bulunan bir işyerinden hırsızlık yaptığı belirtilen 2 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "16 Eylül günü ilimizde gerçekleşen işyerinden hırsızlık olayında 2 adet motor bloğu ve tam miktarı bilinmeyen demir parçalarının çalınması olayı ve 29 Eylül günü ilimizde gerçekleşen işyerinden hırsızlık olayında bir adet dozer car dişlisi (15 bin TL değerinde) ve 2 adet oksijen tüpünün çalınması olayı ile ilgili Hırsızlık Büro Amirliğince yapılan titiz araştırma sonucu 72 plakalı bir aracın hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiği tespit edilmiş, yapılan çalışmalar neticesinde bahse konu araç ve şüpheli şahıslar ele geçirilmiştir. Şüpheli şahısların gerekli yasal işlemleri için yaşı küçük olan şahıs Çocuk Şube Müdürlüğüne diğer şahıs ise Hırsızlık Büro Amirliğince mevcutlu olarak adli makamlara sevk edilmiştir." denildi.

Batman’da gümrük kaçağı sigara ele geçirildi: 2 gözaltı

Batman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan başka bir açıklamada ise kentte yapılan uygulamalarda durumundan şüphelenerek durdurulan bir araçta yapılan aramada 20 bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği bildirildi.

Açıklamada, konu ile ilgili olarak 2 şüpheli şahıs gözaltına alınarak adli tahkikata başlanıldığı belirtildi.

 

Etiketler : #Çeşitli   #suçlara   #karışan   #7   #şüpheli   #yakalandı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN