
ÇETİN'DEN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ZİYARET
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Türkiye Finalleri’nde derece elde eden Batmanlı öğrencileri ziyaret etti.
16-05-2026
Okunma: 249

Gerçekleştirilen ziyarette, Türkiye birincisi olan Batman Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri Mahmut Emre Aslan, Ronay Diren Tekin ve Muhammed Berat Nayman ile bir araya gelen Çetin, Türkiye ikincisi olan Türk Telekom Anadolu Lisesi öğrencileri Fatih Dursun ve Kıvanç Bikeç’i de tebrik etti.
Ayrıca Türkiye üçüncüsü olan Farabi Anadolu Lisesi öğrencileri Yelda Yeter, İrem Buluç ve İsa Arığtekin ile Batman Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri Berat Bilgin, Ali Arda Batıbay ve Mustafa Ayral da ziyaret kapsamında ağırlandı.
Batmanlı gençlerin bilim ve teknoloji alanındaki başarılarının hem şehir hem de ülke adına büyük önem taşıdığını belirten Çetin, gençlerin araştıran, geliştiren ve teknoloji üreten bireyler olarak yetişmesinin Türkiye’nin geleceği açısından kritik olduğunu ifade etti.
Başkan Çetin, “Yarınlarımızı emanet edeceğimiz gençlerimizin teknoloji üreten bireyler olarak yetişmesi her zaman önceliğimiz olacaktır. MHP Batman İl Başkanlığı olarak öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
Ziyaret sonunda başarılı öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edilirken, program hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler
ÇETİN : "SENDİKALAR VE SİVİL TOPLUM EN GÜÇLÜ TAŞIYICI KOLONLARDIR"
MHP'DE TEŞKİLAT TOPLANTISI
“ŞENAY AYBÜKE ÖĞRETMENİMİZİN ADI BATMAN’DA SONSUZA DEK YAŞAYACAKTIR”
DEM'DEN TEŞEKKÜR
TÜZÜN'DEN SİYASİ PARTİLERE BAYRAM ZİYARETİ
İL BAŞKANI YILMAZ’DAN İLAÇLAMA ÇAĞRISI
BAŞKAN ÇETİN: BAYRAMLAR DAYANIŞMA VE FEDAKARLIĞIN EN YÜKSEK İFADESİDİR
Milletvekili Ramanlı’dan POS Komisyonlarına üst sınır çağrısı
Makaleler
Hava Durumu






















