
DEM'DEN TEŞEKKÜR
DEM Parti Batman İl Örgütü, Kurban Bayramı boyunca gerçekleştirilen ziyaret programına katkı sunan kurum, örgüt ve vatandaşlara teşekkür etti.
01-06-2026
Okunma: 249

Dört gün süren program kapsamında Batman merkez ile Kozluk, Sason, Beşiri, Gercüş ve Hasankeyf ilçelerinde binlerce yurttaşla bir araya gelindiği belirtildi.
BAYRAMDA HALKLA BULUŞTULAR
Yapılan açıklamada, ziyaretlere Keskin Bayındır, Rüştü Tiryaki ve Zeynep Oduncu'nun da katıldığı ifade edildi. Bayram boyunca evlerde, iş yerlerinde, mahallelerde ve halk buluşmalarında vatandaşlarla görüşüldüğü kaydedildi. Açıklamada, ziyaretlerde demokratik toplumun inşası, kalıcı barış, adalet, hukukun üstünlüğü ve ekonomik sorunların öne çıkan başlıklar olduğu belirtildi. Yurttaşların demokratik çözüm ve toplumsal barış yönündeki taleplerini dile getirdiği vurgulandı.
DEM Parti Batman İl Örgütü, program süresince çalışmaları takip ederek kamuoyuna duyuran yerel ve ulusal basın emekçilerine teşekkür etti. Ayrıca il ve ilçe örgütleri, kadın ve gençlik meclisleri, mahalle komisyonları, gönüllüler ve ziyaretlerde kendilerini ağırlayan vatandaşlara da şükranlarını sundu. Açıklamanın sonunda Kurban Bayramı'nın dayanışma, barış ve kardeşlik duygularını güçlendirmesi temennisinde bulunularak, demokratik toplum ve özgürlük mücadelesinin kararlılıkla sürdürüleceği ifade edildi.
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler
ÇETİN : "SENDİKALAR VE SİVİL TOPLUM EN GÜÇLÜ TAŞIYICI KOLONLARDIR"
MHP'DE TEŞKİLAT TOPLANTISI
“ŞENAY AYBÜKE ÖĞRETMENİMİZİN ADI BATMAN’DA SONSUZA DEK YAŞAYACAKTIR”
DEM'DEN TEŞEKKÜR
TÜZÜN'DEN SİYASİ PARTİLERE BAYRAM ZİYARETİ
İL BAŞKANI YILMAZ’DAN İLAÇLAMA ÇAĞRISI
BAŞKAN ÇETİN: BAYRAMLAR DAYANIŞMA VE FEDAKARLIĞIN EN YÜKSEK İFADESİDİR
Milletvekili Ramanlı’dan POS Komisyonlarına üst sınır çağrısı
Makaleler
Hava Durumu






















