Kahve Deryası göz kamaştırıyor

Kahve Deryası göz kamaştırıyor

13-11-2018

Okunma: 817


Merkezi İzmir’de bulunan ‘Kahve Deryası’ cafe-restaurant, Batman Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan Grand Hasankeyf Otel bünyesinde faaliyete geçti.
 
17 çeşit Türk kahvesi, aperatif yemekler, soğuk sandviç, pizza, hamburger, vejeteryan salatalar, krepler, ızgaralar, bonfile ve Mexico stake’den fajita yemeğine kadar yüzlerce ürünün adresi olan mekan, yepyeni konseptiyle hizmet vermeye başladı.
‘Kahve İle Dünya Mutfağını Birleştiriyoruz’ sloganıyla müşterilerini ağırlayan Kahve Deryası ve Grand Hasankeyf Otel Genel Müdürü Mustafa Altun, hem yurt içinde hem de yurt dışında marka olan cafe ve restaurantı hizmete sunmanın gururunu yaşadıklarını belirtti. Kendine has özel tatlıları ve limonatasına kadar her şeyi özenle sunduklarını kaydeden Genel Müdür Altun, Kahve ve çaylarıyla iddialı olduklarını, standardı bozmayacak ve Batman’a yakışan bir mekan inşa ettiklerini ifade etti.
 Genel Müdür Altun, “Pazartesi’den itibaren ve Cuma dahil olarak 5 gün, sabah 07.00 ile 11.00 arası 72 çeşit açık büfe kahvaltı sunumumuz var. Cumartesi- Pazar günleri ise 07.00 ila 11.30 arası açık büfe servisimiz mevcuttur. Merkezi İzmir’de olan Kahve deryası cafe ve restaurantımızın 104’ncü şubesini otelimizin bünyesine kattık. Öğlen ve akşam seçkin dünya mutfağını yemek servisiyle tamamlıyoruz. Gece 24.00’a kadar 2 kapalı salon ve açılır-kapanır bahçemizle, toplam 250 kişilik oturumumuzla hizmet veriyoruz. Batman’daki oteller hep dolu ve doluluk oranları iyidir. Şehir dışından gelen otel müşterilerimiz belli saatlerden sonra dışarda yemek yeme zorunda kalıyorlardı. Amacımız onlara da bu imkanı yaratmaktı. Otel’de “Restaurant” projesinin mimarı biziz. Gerek il dışından, gerekse ilimizdeki müşterilere ve otel misafirlerine yönelik olarak açtığımız mekanımız Batman’a değer katmıştır; hayırlı olsun” dedi.

Etiketler : #Kahve   #Deryası   #göz   #kamaştırıyor   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN