Özdemir: Söz Silahtan Daha Etkilidir.

Ak Parti Milletvekili Ziver Özdemir, Radyo Yüksel'in konuğuydu.

07-01-2016

Okunma: 1290


Ak Parti Milletvekili adayı Ziver Özdemir  “ RADYO  YÜKSEL”de  Yüksel Çiftçi’ nin sunduğu  “ Seçim Özel  “programına konuk oldu

1 Kasım seçimlerini değerlen değerlendirmek üzere RADYO YÜKSEL’ de ‘ Seçim Özel ‘ programında Yüksel Çiftçi’nin konuğu olan  Ak Parti Milletvekili adayı Ziver Özdemir   seçime dair önemli açıklamalarda bulunarak radyo dinleyicilerinden gelen soruları yanıtladı.

Seçim Özel programı, Gençlik FM, Süper FM, Batman FM ve Radyo Yüksel’ ortak yayın olarak yayınlandı.

 

 AK PARTİ İKTİDARINI YAPILAN REFORMLAR  DEVAM ETTİRDİ

Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan v  ve Ak Parti halkımız tehdit ederek 13 yıldır iktidara gelmedi, tam tersine halkımızın  talep ve istekleri doğrultusunda siyaset yapmak , bu toplumun kendi bireylerini  içinde barındıran bir siyaset yaparak iktidarını sürdürdü.

 OLAYLAR ÇÖZÜM SÜRECİNDEDE VARDI

7 Hazirandan sonra bu olaylar başlamadı. Biz bölge insanıyız. Bu bilgede yaşıyoruz, halkla iç içeyiz.  Çözüm sürecinin yaşandığı dönmede de olaylar vardı. Yani  olaylar 7 Hazirandan önce de vardı.  Bölgede çok ciddi sıkıntılar  vardı..  7 haziran seçimlerinden sonra olaylar sadece ivme kazandı. 400 milletvekili alınamadığı için olaylar başlamadı.

Etiketler : #Özdemir:   #Söz   #Silahtan   #Daha   #Etkilidir.   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN