RADYO YÜKSEL Yönetimi Vali Deniz'i Ziyaret Etti

Radyo Yüksel’den Vali Deniz’e Ziyaret Radyo Yüksel Yöneticisi Yahya ÇİFTÇİ, yayın yönetmeni Mert ATALAY, sunucular Şükran SOYVURAL ve Sibel Elif İNAL Vali Ahmet DENİZ ‘e anlamlı ziyarette bulundular. Gündem değerlendirme havasında geçen ziyarette Vali Ahmet Deniz bir çok konu hakkında açıklamalarda bulundu.

06-11-2016

Okunma: 1980


Vali DENİZ: Okul Öncesi Eğitim’de Batman İlk 10’da

Daha önce Türkiye sıralamasında Okul öncesi eğitimde batman 78. Sırada iken valiliğin yaptığı çalışma ve desteklerle sıralamada ilk 10’a girdiğini belirten Ahmet DENİZ, okul öncesi eğitiminin, okul çağındaki çocuklara özellikle okuma ve yazma konusunda artı kattığını dile getirdi.

Okul öncesi eğitimi özendirmek için çalışmalar sarf eden sayın DENİZ, ayrıca bölgede daha önce çalıştığı için bölgeyi ve bölge halkını yakından tanıdığını, mevcut sorunlarını bildiğini işsizlik konusunda da istihdam alanı yaratılacaklarını ve valilik olarak Belediye ile koordineli bir şekilde çalışıp, Batman’a hak ettiği hizmetleri sunarak marka değerini arttıracaklarını dile getirdi.

Halkıyla iç içe olan ve bu yönüyle takdir toplayan sayın DENİZ, halkla iç içe olmanın mutluluk verici olduğunu ifade etti.

Etiketler : #RADYO   #YÜKSEL   #Yönetimi   #Vali   #Deniz'i   #Ziyaret   #Etti   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN