ŞAMPİYONLUK YOLUNDAKİ BÜYÜK MAÇA DAVET

Batman Belediye Spor Kulübü Hentbol Takımımızın bu hafta şampiyonluğunu ilan etmek istediği zorlu müsabakaya, Batmanlı tüm sporseverler davet edildi.

10-04-2018

Okunma: 742


Batman Belediyesi Erkek Hentbol Takımımız, evinde konuk edeceği İzmir Büyükşehir Belediyesi Hentbol takımını yenmesi halinde şampiyonluk yolunda en büyük engeli geçmiş olacak. Karşılaşma, 14 Nisan 2018 Cumartesi günü saat 13.00’da 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak.

 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Hentbol takımı ile bu hafta sonu yapılacak maçın kazanılması halinde çok büyük bir avantaj elde edeceklerini ifade eden Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, Batmanlıları müsabakaya gelip destek vererek takımlarına sahip çıkmaya davet etti.

 

Türkiye Erkekler Hentbol 1. Ligi Can Çağnay sezonunda Şampiyonluk mücadelesi veren Erkek Hentbol takımımız, kalan maçlarından da galip gelmesi halinde Batman spor tarihinde hem lig şampiyonu olan hem de Süper Lige çıkmayı garantileyen takım olacak.

 

AKSOY, Batman’a futbol dışında 18 değişik branşta başarı kazandıran kulüp yönetici ve ekibine de teşekkür ederek Batman sporu açısından bu başarıların önemine ve değerine dikkat çekti.

Etiketler : #ŞAMPİYONLUK   #YOLUNDAKİ   #BÜYÜK   #MAÇA   #DAVET   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN