SANAYİSPOR ÜST TURA ÇIKTI

SANAYİSPOR ÜST TURA ÇIKTI

21-03-2016

Okunma: 1437


     18 Mart Cuma  günü saat 21.00 de Bahçeşehir kolejli  spor komleksinde  oynanan Sanayi  Spor-Tob Güzel Sanatlar Lisesi karşılaşmasında rakibini 3-2 yenen Sanayi spor bir üst tura adını yazdırdı.

-Turnuvanın en fazla  taraftar kitlesine sahip olan Sanayi Spor oynadığı 5 maçta 9 puan toplayarak  bir üst tura çıkma şansını son maça bırakmıştı.Çok çekişmeli geçen maçta 55. Dakikada Mesutun attığı golle 3-2 öne geçen sanayi spor karşılaşma sonunda bir üst tura çıkan takım oldu.

-Takım kaptanı Mehmet Abdullah (Suriyeli) Teknik heyeti Ali Beşe,Tahir Çalar, ve Fatih Akel yaptıkları açıklamada maça çok iyi hazırlandıklarını rakibin maçlarını izleyerek gerek gerekli önlemleri aldıklarını ve  maçı istedikleri  skorla tamamlayarak hak ettiğimiz bir galibiyet aldıklarını belittiler.

19 Mart Cumartesi çekilen kurada 21 Mart Pazartesi günü saat : 22.00 de Bahçeşehir Koleji spor komleksinde  Gültepe  Spor ile karşılacak.

-Sanayi Spor Başkanı Medeni Taş,Yönetim Kurulu Mehmet Yaşar,Bekir Aşni,Veysi  Ertekin  Bu akşam oynanacak  maça tüm sanayi esnafından her maçta olduğu gibi bu maçta da desteklemelerini istedi.

Etiketler : #SANAYİSPOR   #   #ÜST   #   #TURA   #   #ÇIKTI   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN