OBJEKTİF GAZETESİ GÜNLÜK YAYINDA

YÜKSEL ÇİFTÇİ


 

 

 

OBJEKTİF GAZETESİ GÜNLÜK YAYINDA

 

Değerli okurlar,

        Batman Objektif Gazetesi  03 Mart 2014 tarihinde haftalık olarak yayın hayatına başlamıştı  O tarihten beri düzenli olarak yayınını sürdürdü. Gazetenin beğenilmesi ve ilgi görmesi bizleri, gazeteyi büyütmeye sevk etti.

         03 Mart 2014 tarihinde yayın hayatına günlük olarak başlamayı düşünmüştük aslında. Yayına başlayacağımız son birkaç güne kadar her şey günlük gazete olarak tasarlanış ve karar verilmişti.

Ama son iki gün içinde haftalık olarak yayın hayatına başlama kararı aldık.

Çünkü bir işe yeni başlandığın da, hesaplayamadığınız ön görmediğiniz aksaklıl ve sorunların olma ihtimaline karşı böyle emin adımlar atmak niyeti ile haftalık gazete çıkarmaya verdik. Bir süre öyle devam ederek, karşımıza çıkacak eksiklik, aksaklık ve sorunları birebir görerek  ve üstesinden gelerek çözümledikten sonra günlüğe geçeriz diye hesaplar yaptık. Bu düşünce ile Batman Objektif Gazetesi haftalık olarak yayın hayatına başladı.

       Günlük olarak yayın hayatına başlayan bir gazetenin, bir süre  sonra haftalık yayına geçmesi , olumsuz bir gelişme olurdu. Günlük gazeteden  haftalık gazeteye düşme , bir  gerileme bir moral bozukluğuna sebebiyet verirdi. Ticari gözle baktığınızda  da bir geri adımdır, bir yenilgidir, bir başarısızlıktır. İşte bu pozisyona düşmemek için Haftalık olarak yayın hayatına başladı Batman Objektif Gazetesi.

Haftalık gazeteden, günlük gazeteye geçmek ise bir ilerleme , bir adım daha öne çıkma, bir başarı olacağından, ilerde haftalıktan günlüğe geçmek daha hayırlı olur düşüncesi ile, başlangıç haftalık oldu.

       Bizler de bu süre zarfında yani 03 Mart 2014 tarihinden bugüne dek eksiklerimizi tamamlayıp, tespit ettiğimiz eksikleri giderdikten ve sistemimiz oturttuktan sonra Batman Objektif Gazetesini günlük hayata geçirme kararı aldık.

05 Mayıs 2015 tarihinde Bismillah deyip günlük yayın hayatına geçtik. Allah nasip ederse bundan böyle Objektif Gazetesi günlük olarak siz okuyucuları ile buluşacak. Temennimiz  uzun yıllar günlük olarak sizlere ulaşmaktır.Allah’ın yardımı ve sizlerin ilgi ve desteği ile uzun yıllar Objektif gazetesini birlikte ayakta tutmaya çalışacağız.

        Batman objektif Gazetesi olarak, yayın hayatına başladığımız ilk günden beri, bizleri takip eden dikkatli okuyucuların, Objektif Gazetesi’nin ismi gibi objektif. Olduğunun farkına varmışlardır.

 İsimlerinde ya da sloganlarında tarafsız, bağımsız, ilkeli, cesur,  objektif gibi kelimeleri hemen, hemen her gazete de bulmak mümkün. Ama asl olan bu kelimeleri gazetenin bir tarafına yazmak değil, haber de , yorum da ve makaleler de gerçekten tarafsız ve objektif olabilmek  çok önemli.

Batman Objektif Gazetesi olarak her kese ve her kesime eşit mesafede olacağız.  Her habere ve her konuya tarafsız olarak yaklaşıp objektif olarak yayınlayacağız.

             Batman Objektif Gazetesi  olarak yaptığımız tüm haberleri tarafsızlık süzgecinden geçirdikten sonra , yayıncılık ilkelerine bağlı kalarak, güçlünün değil, haklının yanında yer alarak  ve cesurca  sizlere objektif olarak ulaştırmaya devam edeceğiz.

 

                                                                         YÜKSEL ÇİFTÇİ

YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
Diğer Yazıları

Makaleler

Hava Durumu


VAN